Για βιολογικό καθαρισμό των δερμάτινων σας μπουφάν-μουτόν με δωρεάν παράδοση-παραλαβή με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean! Καθαρά και λαμπερά δερμάτινα τώρα!
25.00
50
αξία
50%
έκπτωση
25
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:

Bιολογικό καθαρισμό των δερμάτινων σας μπουφάν-μουτόν με δωρεάν παράδοση-παραλαβή.

-Το κάθε κουπόνι αφορά ένα δερμάτινο μπουφάν-μουτόν.

-Σε συννενόηση με την επιχείρηση μπορείτε να μάθετε για τις εξαιρετικές τιμές για την βαφή του δερμάτινού σας.  

-Περιοχές εξυπηρέτησης της προσφοράς είναι:

Όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και τα περίχωρα.

-Η προσφορά ισχύει από την ημερομηνία αγοράς έως τις 30-04-2014.

-Ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης: Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00 και Σάββατο 08:00-17:00

-Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψης στο χώρο σας, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στις οδηγίες χρήσης του κουπονιού.

-Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

-Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη του υπαλλήλου στο χώρο σας.

-Η Εταιρία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

-Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη

 

 

Eco Clean & Delivery
Eco Clean & Delivery

Τι είναι η Eco Clean & Delivery; Είναι η απάντηση στις προσευχές κάθε νοικοκυράς!

Είναι η πιο οργανωμένη και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα καθαρισμού, που περιποιείται τα χαλιά μας, έτσι όπως θα θέλαμε να περιποιηθούν εμάς!

Είναι η εξυπηρέτηση που μεταφράζεται σε : χαλί να γίνουμε να μας πατήσετε!

Είναι οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες του άψογου καθαρισμού, που θέλουν τα πολύτιμα χαλιά μας, γιατί τονώνουν τις ίνες τους, αναζωογονούν τα κρόσσια και τα χρώματα, αποχαιρετούν τα χνούδια, τη βρωμιά, τη κρυμμένη σκόνη, είναι το πέλος που αναθαρρεί και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε ένα χαλί!

Τι άλλο είναι η Eco Clean & Delivery? Είναι ο φύλακας άγγελος των χαλιών, των μοκετών , των ταπήτων μας, αφού τους προσφέρει προστατευόμενο και αποστειρωμένο από σκόρους χώρο φύλαξης, με ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος!

Επιπλέον η Eco Clean & Delivery είναι αυτό που λέει και το όνομα: η πιο σίγουρη και ευέλικτη παράδοση και παραλαβή, που προσαρμόζεται στο δικό μας ωράριο! Ένα άρτια οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο εξασφαλίζει τη δική μας εξυπηρέτηση, όλο τον χρόνο, έτσι ώστε να έχουμε και επιπλέον εξειδικευμένες υπηρεσίες (dry cleaning, αδιαβροχοποίηση, αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια και ούγιες, ειδικές επισκευές, επαναφορά χρωμάτων) και να τις έχουμε στην ώρα τους ...στρωμένες στο σπίτι μας!

Τελικά, είναι η Eco Clean & Delivery η απόλυτη μονάδα καθαρισμού; Ναι, είναι! Ρωτήστε και τα χαλιά σας! το επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο!