Αποκτήστε ένα εκπληκτικό όργανο γυμναστικής με ιμάντες αιώρησης Just Up Gym X. Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος εκγύμνασης, που ενισχύει τη δύναμη λειτουργίας του σώματος. Μία προσφορά από την www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.
50
70
αξία
29%
έκπτωση
20
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:

Το εκπληκτικό όργανο γυμναστικής με ιμάντες αιώρησης Just Up Gym.

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε πραγματικό γυμναστήριο, με τους εντυπωσιακούς και ανθεκτικούς ελαστικούς ιμάντες εκγύμνασης Just Up Gym X! Εύκολοι στην εγκατάσταση, είναι συμβατοί με οποιαδήποτε πόρτα. Οι ιμάντες Just Up Gym X θα σας επιτρέψουν να κάνετε πολλές και διάφορες ασκήσεις stretching για την ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος (χέρια, πόδια, κοιλιακούς, στήθος, πλάτη...).

Διάφορα επίπεδα αντίστασης. Το πακέτο περιλαμβάνει ελαστικούς ιμάντες υψηλής ποιότητας και διαστάσεων περίπου 170 cm ο καθένας, δύο χειρολαβές από αφρώδες πλαστικό, οδηγίες χρήσης και βιβλιαράκι με πάνω από 50 ασκήσεις.

www.justupgym.com

 

Μία προσφορά από την www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

Το κουπόνι των 50.00€ περιλαμβάνει:

Ένα Όργανο γυμναστικής με ιμάντες αιώρησης Just Up Gym Χ, με παραλαβή από τα γραφεία της εταιρίας, Καπετάν Άγρα 5, Τριανδρία, Θεσσαλονίκη.


Το κουπόνι των 53.00€ περιλαμβάνει:
Ένα Όργανο γυμναστικής με ιμάντες αιώρησης Just Up Gym Χ, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας.

 

Το κουπόνι ισχύει από την ημερομηνία αγοράς έως τις 15/1/18.

-Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση στον χώρο σας αγοράζετε το κουπόνι με τα +3€ έξοδα αποστολής πανελλαδικά.

-Η παραλαβή ή η αποστολή του προϊοντος, γίνεται μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

-Καλείτε για την παραγγελία σας και για την παραλαβή στον χώρο σας στο τηλέφωνο 2310953202 και κατά την επικοινωνία αναφέρετε όνομα, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνσή σας ή στέλνετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και κωδικό κουπονιού) στο support@grandsales.gr

-Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας δωρεάν από τα γραφεία της εταιρείας στην Κ. Άγρα 5 στην Τριανδρία κατόπιν συννενοήσεως με την εταιρεία.

-Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.

-Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

-Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη.

www.getall.gr
www.getall.gr
Το www.getall.gr είναι η νέα online δραστηριότητα της εταιρείας Fotone Adv. και αποτελεί ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τα πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από επώνυμα brands και όχι μόνο.