Αγοράστε το κομψό μίνι σετ φοντύ 10 τεμαχίων από ανοξείδωτο ατσάλι, μοντέρνο και προσεγμένο, αποτελεί εξαιρετικό δώρο για τα αγαπήμενα σας πρόσωπα! Μια προσφορά από την www.getall.gr & με δωρεάν πανελλαδική αποστολή!
16.00
40
αξία
60%
έκπτωση
24
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ένα κομψό μίνι σετ φοντύ 10 τεμαχίων.

Θέλετε να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας ή να διοργανώσετε μια αξέχαστη βραδιά με φίλους και γνωστούς; Τίποτα καλύτερο από το κομψό μίνι σετ φοντύ 10 τεμαχίων για να ζήσετε μοναδικές στιγμές, με πλούσιες γεύσεις και καλή διάθεση! Αυτό το απίθανο σετ φοντύ είναι ιδιαιτέρως κομψό και θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για να απολαύσετε σούπερ γευστικά φοντύ. Από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτή η συσκευή φοντύ, μοντέρνα και προσεγμένη, αποτελεί εξαιρετικό δώρο για εγκαίνια σπιτιού, μια επέτειο, κτλ.


Με μέγιστη χωρητικότητα 1 L, το μίνι και κομψό αυτό σετ φοντύ μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση σε 6 άτομα. Εύκολο στον καθαρισμό, μπορείτε να το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό το υπέροχο σετ φοντύ περιλαμβάνει ένα βαθουλό δοχείο, βάση για το δοχείο, καυστήρα, 6 πιρούνια φοντύ με μήκος περίπου 23 cm και καπάκι για το δοχείο με 6 εσοχές για τα πιρούνια, σύνολο 10 τεμάχια! Όλο το σετ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαστάσεις περίπου: 23 x 16,5 x 17,5 cm.


Το κουπόνι των 16€ ισχύει έως 15/1/2018 και περιλαμβάνει:


Ένα κομψό μίνι σετ φοντύ 10 τεμαχίων από ανοξείδωτο ατσάλι, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή!

Καλείτε για την παραγγελία σας για την παραλαβή στον χώρο σας στο τηλέφωνο 2310953202 και κατά την επικοινωνία αναφέρετε όνομα, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνσή σας ή στέλνετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και κωδικό κουπονιού) στο support@grandsales.gr.


-Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας δωρεάν από τα γραφεία της εταιρείας στην Κ. Άγρα 5 στην Τριανδρία κατόπιν συννενοήσεως με την εταιρεία.

-Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.


-Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

-Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. 

www.getall.gr
www.getall.gr
Το www.getall.gr είναι η νέα online δραστηριότητα της εταιρείας Fotone Adv. και αποτελεί ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τα πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από επώνυμα brands και όχι μόνο.