Ένα σετ (3 τηγάνια και 2 γυάλινα καπάκια) Κεραμικά τηγάνια Ceramic Chef Pan, τα καλύτερα αντικολλητικά τηγάνια της αγοράς στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ! Μια προσφορά της www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!
20
30
αξία
33%
έκπτωση
10
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:

Τα κεραμικά τηγάνια Ceramic Chef Pan, τα καλύτερα αντικολλητικά τηγάνια της αγοράς.

-20 cm τηγάνι
-24 cm τηγάνι με γυάλινο καπάκι
-28 cm τηγάνι με γυάλινο καπάκι

Χαρακτηριστικά:

-Αντικολληκτικό κεραμικό υλικό για να μην κολλάει το φαγητό
-Μαγείρεμα χωρίς λίπος ή λάδι
-Ομοιόμορφη επιφάνεια (οι βίδες της λαβής δεν είναι ορατές)
-Κατασκευή υψηλής ποιότητας από αλουμίνιο
-Ισχυρή και άνετη εργονομική λαβή
-Χάρη στην θερμοαγώγιμη βάση η θερμότητα διαχέεται ομοιόμορφα
-Το τηγάνι θερμαίνεται γρηγορότερα και αποθηκεύει την θερμότητα για πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με τα κανονικά τηγάνια
-Εύκολο στο καθάρισμα / κατάλληλο και για πλυντήριο πιάτων
-Κατάλληλο για όλες τις εστίες

Διαθέσιμο χρώμα: ΜΠΛΕ.

 

Μια προσφορά της www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!

Το κουπόνι των 20.00€ περιλαμβάνει:

Ένα σετ (3 τηγάνια και 2 γυάλινα καπάκια) για τα Κεραμικά τηγάνια Ceramic Chef Pan, με παραλαβή από τα γραφεία μας, Καπετάν Άγρα 5, Τριανδρία.

Το κουπόνι των 22.50€ περιλαμβάνει:

Ένα σετ (3 τηγάνια και 2 γυάλινα καπάκια) για τα Κεραμικά τηγάνια Ceramic Chef Pan, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας.

 

Το κουπόνι ισχύει από την ημερομηνία αγοράς έως τις 2/4/2018.

-Καλείτε για την παραγγελία σας, και για την παραλαβή στον χώρο σας στο τηλέφωνο 2310953200 και κατά την επικοινωνία αναφέρετε όνομα, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνσή σας ή στέλνετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και κωδικό κουπονιού) στο support@grandsales.gr.

-Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας δωρεάν από τα γραφεία της εταιρείας στην Κ. Άγρα 5 στην Τριανδρία κατόπιν συννενοήσεως με την εταιρεία.

-Η παραλαβή ή η αποστολή του προϊοντος, γίνεται μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

-Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.

-Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

-Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη.

www.getall.gr
www.getall.gr
Το www.getall.gr είναι η νέα online δραστηριότητα της εταιρείας Fotone Adv. και αποτελεί ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τα πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από επώνυμα brands και όχι μόνο.