Αποκτήστε τη φανταστική Ψάθινη Μπάλα με LED Φωτάκια. Δώστε στη διακόσμηση του σπιτιού σας μια προσωπική και ζεστή πινελιά με την ψάθινη μπάλα LED! Έχει 24 ζεστά φωτάκια LED και ένα κρεμαστό δαχτυλίδι. Ιδανική για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μια προσφορά της www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!

16
30
αξία
47%
έκπτωση
14
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:

Τη φανταστική Ψάθινη Μπάλα με LED Φωτάκια.

Δώστε στη διακόσμηση του σπιτιού σας μια προσωπική και άνετη πινελιά με την ψάθινη μπάλα LED! Έχει 24 ζεστά φωτάκια LED και ένα κρεμαστό δαχτυλίδι. Ιδανική για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! Εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Διαστάσεις κατά προσέγγιση: 24 εκ.

Λειτουργεί με μπαταρίες (3 x AA, δεν συμπεριλαμβάνονται).

Μια προσφορά της www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!

 

Το κουπόνι των 16.00€ περιλαμβάνει:

Τη φανταστική Ψάθινη Μπάλα με LED Φωτάκια, με παραλαβή από τα γραφεία μας, Καπετάν Άγρα 5, Τριανδρία.

Το κουπόνι των 18.50€ περιλαμβάνει:

Τη φανταστική Ψάθινη Μπάλα με LED Φωτάκια, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας.

Το κουπόνι ισχύει από την ημερομηνία αγοράς έως τις 15/01/18.

-Καλείτε για την παραγγελία σας, και για την παραλαβή στον χώρο σας στο τηλέφωνο 2310953202 και κατά την επικοινωνία αναφέρετε όνομα, κωδικό κουπονιού, χρώμα και μέγεθος προτίμησης και τη διεύθυνσή σας ή στέλνετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο, χρώμα προτίμησης και κωδικό κουπονιού) στο support@grandsales.gr.

-Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας δωρεάν από τα γραφεία της εταιρείας στην Κ. Άγρα 5 στην Τριανδρία κατόπιν συννενοήσεως με την εταιρεία.

-Η παραλαβή ή η αποστολή του προϊοντος, γίνεται μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

-Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.

-Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

-Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. 

www.getall.gr
www.getall.gr
Το www.getall.gr είναι η νέα online δραστηριότητα της εταιρείας Fotone Adv. και αποτελεί ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τα πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από επώνυμα brands και όχι μόνο.