Αγοράστε τους φανταστικούς Μαγνητικούς Εσωτερικούς Πάτους Σιλικόνης και μειώστε αποτελεσματικά τα σημεία πίεσης στο μπροστινό μέρος της πατούσας και στην περιοχή της φτέρνας. Μία προσφορά από την www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.
15
25
αξία
40%
έκπτωση
10
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:

Τους φανταστικούς Μαγνητικούς Εσωτερικούς Πάτους Σιλικόνης.

Οι Μαγνητικοί Εσωτερικοί Πάτοι Σιλικόνης διαθέτουν μετατάρσιο μαξιλαράκι και ελαφρά ανατομική υποστήριξη της καμάρας. Είναι αντιολισθητικοί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλα τα υποδήματα: καθημερινά παπούτσια και παπούτσια της δουλειάς ή αθλητικά. Μειώνουν αποτελεσματικά τον πόνο στα σημεία πίεσης στο μπροστινό μέρος της πατούσας και στην περιοχή της φτέρνας. Απορροφούν τους κραδασμούς στους αστραγάλους, στα γόνατα, στους γοφούς και την σπονδυλική στήλη. Είναι unisex, επομένως όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν.

Διατίθενται σε Μέγεθος Παπουτσιού: 26 cm

Μία προσφορά από την www.getall.gr & με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής.

 

Το κουπόνι των 15.00€ περιλαμβάνει:

Τους Μαγνητικούς Εσωτερικούς Πάτους Σιλικόνης, με παραλαβή από τα γραφεία μας, Καπετάν Άγρα 5, Τριανδρία.

Το κουπόνι των 17.50€ περιλαμβάνει:

Τους Μαγνητικούς Εσωτερικούς Πάτους Σιλικόνης, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας.

 

Το κουπόνι ισχύει από την ημερομηνία αγοράς έως τις 15/01/18.

-Καλείτε για την παραγγελία σας, και για την παραλαβή στον χώρο σας στο τηλέφωνο 2310953202 και κατά την επικοινωνία αναφέρετε όνομα, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνσή σας ή στέλνετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και κωδικό κουπονιού) στο support@grandsales.gr.

-Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας δωρεάν από τα γραφεία της εταιρείας στην Κ. Άγρα 5 στην Τριανδρία κατόπιν συννενοήσεως με την εταιρεία.

-Η παραλαβή ή η αποστολή του προϊοντος, γίνεται μετά από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

-Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.

-Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

-Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη.

www.getall.gr
www.getall.gr
Το www.getall.gr είναι η νέα online δραστηριότητα της εταιρείας Fotone Adv. και αποτελεί ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τα πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από επώνυμα brands και όχι μόνο.