Αποκτήστε τώρα σε εκπληκτική τιμή το ανδρικό άρωμα Aramis - ARAMIS eau de toilette natural spray, 110 ml! 100% αυθεντικό προϊόν. Το άρωμα Aramis - ARAMIS eau de toilette natural spray είναι ένα υπέροχο και σαγηνευτικό άρωμα, για τους άνδρες που αγαπούν την παράδοση και το κλασικό. Μια προσφορά από την www.getall.gr & με δωρεάν πανελλαδική αποστολή!
23.20
40
αξία
42%
έκπτωση
16.80
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:
Το υπέροχο άρωμα Aramis - ARAMIS eau de toilette natural spray, 110 ml.

Αποκτήστε τώρα σε εκπληκτική τιμή το ανδρικό άρωμα Aramis - ARAMIS eau de toilette natural spray, 110 ml! 100% αυθεντικό προϊόν. Το άρωμα Aramis - ARAMIS eau de toilette natural spray είναι ένα υπέροχο και σαγηνευτικό άρωμα, για τους άνδρες που αγαπούν την παράδοση και το κλασικό.

Αναλυτικά η σύνθεσή του:

Νότες Κορυφής: αρτεμισία, περγαμόντο, κανέλα, γαρδένια.
Μεσαίες Νότες: πελαργόνιο, πατσουλί, βετιβέρ, σανταλόξυλο.
Νότες Βάσης: δέρμα, δρύινο βρύο, κεχριμπάρι.

 

Μια προσφορά από την www.getall.gr & με δωρεάν πανελλαδική αποστολή!

-Το κουπόνι ισχύει από την ημερομηνία αγοράς έως τις 2/4/2018. 

-Καλείτε για την παραγγελία σας και για την παραλαβή στον χώρο σας στο τηλέφωνο 2310953202 και κατά την επικοινωνία αναφέρετε όνομα, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνσή σας ή στέλνετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και κωδικό κουπονιού) στο support@grandsales.gr.

-Η παραλαβή ή παράδοση του προϊόντος πραγματοποιείται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

-Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας δωρεάν από τα γραφεία της εταιρείας στην Κ. Άγρα 5 στην Τριανδρία κατόπιν συννενοήσεως με την εταιρεία.

-Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.

-Η Εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αγορασθείσας Προσφοράς, εάν: α) ο Αγοραστής δεν έκανε χρήση του Κουπονιού του μέχρι την ημερομηνία λήξης του, ήτοι μέχρι την παρέλευση της διάρκειας της Προσφοράς, όπως αυτή έχει οριστεί από τον Προμηθευτή ή/και β) ο Αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του παρεχόμενου Προϊόντος ή της παρεχόμενης Υπηρεσίας.

-Η Εταιρεία μας δεν συμμετέχει στις συμβάσεις πώλησης, αλλά συνιστά τρίτο διαμεσολαβητή & ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συμβάσεις πώλησης. Το προϊόν/υπηρεσία τιμολογείται απευθείας από τον Προμηθευτή προς τον Αγοραστή. Η Εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει σχετικά με την παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη. παράδοση του προϊόντος/υπηρεσίας από τον Προμηθευτή στον χρήστη.

www.getall.gr
www.getall.gr
Το www.getall.gr είναι η νέα online δραστηριότητα της εταιρείας Fotone Adv. και αποτελεί ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τα πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά νέα προϊόντα από επώνυμα brands και όχι μόνο.