για να γυμναστείτε ή να διασκεδάσετε επιλέγοντας 8 ωριαία ομαδικά μαθήματα Pilates ή Zumba στις σχολές χορού “Lida Dance” στη Ν. Ερυθραία & στο Αιγάλεω! Μια super προσφορά που θα σας φτιάξει τη διάθεση!
10.00
65
αξία
85%
έκπτωση
55
κέρδος
Το κουπόνι λήγει σε:
: :
ώρες   λεπτά   δεύτ.
Λεπτομέρειες
Εταιρία
Χάρτης
Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Η προσφορά περιλαμβάνει:

8 ωραία ομαδικά μαθήματα Zumba ή Pilates

Ζumba:
Είναι ένα καινούργιο είδος που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή!

Οι φανατικοί της Zumbα επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας, ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον σας για πάντα!

Οι ρουτίνες περιλαμβάνουν διαλειμματικές προπονήσεις όπου αργοί και γρήγοροι ρυθμοί εναλλάσσονται για να τονώσουν και να σμιλέψουν το σώμα σας, ενώ συγχρόνως καίτε λίπος. Προσθέτοντας λίγο λάτιν γεύση και ενθουσιασμό στην ανάμειξη έχετε τη Zumbα!!!!

Pilates:
H μέθοδος Pilates, αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια, στην Aμερική, από τον Joseph H. Pilates, ο οποίος γνωρίζοντας σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, θέλησε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης. Για το σκοπό αυτό, συνδύασε βασικές αρχές της γιόγκα και άλλων παραδοσιακών μεθόδων άσκησης που προέρχονται από τις ανατολικές φιλοσοφίες, με τη δυναμική μεταγενέστερων δυτικών μεθόδων.

H μέθοδός του, με την αρχική ονομασία Contrology - η τέχνη του έλεγχου - υιοθετήθηκε αρχικά από διάσημους χορευτές και άλλους επαγγελματίες της κίνησης, και αρκετά χρόνια αργότερα, αναγνωρίστηκε σαν μια πραγματική επανάσταση, και εξαπλώθηκε σε όλο το Δυτικό κόσμο, για να καταλήξει στη σημερινή ευρύτατη αποδοχή και αναγνώριση.

Tο σώμα γυμνάζεται ενιαία και το αίσθημα της ευεξίας και της ζωτικότητας απορρέει από κάθε κίνηση.
H εσωτερική μας δύναμη αφυπνίζεται με απώτερο σκοπό, να επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχος και συγχρονισμός του σώματος, χωρίς πίεση και κόπωση.

  • Η προσφορά ισχύει από τις 18/01/2012 έως τις 30/03/2012.
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου, σε συγγενείς ή φίλους.
  • Η προσφορά ισχύει και για τις 2 σχολές χορού Lida Dance:Αιγάλεω, Παλαιών Πατρών Γερμανού 1 & Πλατεία Ελευθερίας 4, τηλ. 210 53 14 350,Νέα Ερυθραία, Ελ. Βενιζέλου 62Β, τηλ. 210 62 04 440
  • Οι σχολές λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00 - 22.00 & Σάββατο: 10.00 - 16.00
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
Lida Dance

Ο χορός είναι τέχνη! Είναι έκφραση!

Είναι ένα ένστικτο τόσο πρωτόγονο και φυσικό, όσο και εκπολιτισμένο και εξευγενισμένο!

Ο χορός είναι μία δήλωση πολιτική!

Γιατί ο χορός είναι απόλυτα δημοκρατικός! Όλοι μπορούν να χορέψουν!

Αυτή τη δικαιοσύνη, την ευπρέπεια, το πάθος, τη μοναδικότητα του χορού θα σας διδάξουν, εδώ στις σχολές χορού Lida Dance .

Και οι αγαπημένοι σας χοροί θα γίνουν ένα με το σώμα σας, την προσωπικότητα, την ικανότητα και τις επιθυμίες σας!

Η φιλοσοφία των σχολών χορού Lida Dance  ξεκινάει από το πάθος και συνεχίζεται με τον υψηλό επαγγελματισμό, τη βαθιά γνώση, την συνέπεια στο ολοκληρωμένο διεθνές σύστημα διδασκαλίας, που χρησιμοποιείται εδώ, αλλά και στις μεγαλύτερες αλυσίδες σχολών χορού παγκοσμίως!

Ελάτε! Συνδυάστε τα οφέλη της εκγύμνασης και της διασκέδασης! Ανανεωθείτε, χαλαρώστε, σμιλεύστε το σώμα σας φυσικά, ερωτευτείτε, εντυπωσιάστε!
latin, ευρωπαϊκοί, argentine tango, oriental, break dance, hip – hop χοροί ξεκλειδώνουν τα μυστικά τους σε εσάς, με την καθοδήγηση του επαγγελματικού dance team teachers με διακρίσεις σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με συμμετοχές σε dance shows και reality χορού που θα σας προσέξουν...σα τα βήματά σας!

Σας εγγυόμαστε το μέγιστο της εκμάθησης και ψυχαγωγίας, στο ελάχιστο κόστος!

www.lidadance.gr

Facebook