F.A.Q. Frequently Asked Questions (Απαντήσεις σε Συνήθεις Ερωτήσεις)

Τι είναι το Grand Sales;
Το Grand Sales σας προσφέρει καθημερινά μια ασυναγώνιστη προσφορά σε υπηρεσίες ή προϊόντα. Οι εκπτώσεις που έχουμε για εσάς είναι μεγάλες και βασίζονται στην υπόσχεση προς τις εταιρείες για έναν ελάχιστο αριθμό πελατών.

Μπορώ να προσκαλέσω τους φίλους μου για να πάρω την προσφορά;
Μπορείτε να προσκαλέσετε όσους φίλους σας θέλετε, ώστε να κάνουν και αυτοί χρήση των μοναδικών προσφορών της Grand Sales. Εξάλλου, όσο περισσότεροι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για μια προσφορά, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να ενεργοποιηθεί η προσφορά αυτή.

Mου αρέσει η σημερινή προσφορά. Τί κάνω;
Απλά πατήστε το κουμπί Αγοράστε πριν λήξει η προσφορά. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερόμενων για την προσφορά αυτή, η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί με το ποσό και εσείς θα λάβετε μέσω email τις οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού (εντός 1 ημέρας και μετά τη λήξη της προσφοράς). Εάν ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός δεν συμπληρωθεί, η προσφορά δεν είναι ενεργή και δεν χρεώνεστε απολύτως τίποτα. Γι' αυτό προσκαλέστε τους φίλους σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε την προσφορά!

Τι γίνεται όταν για μια προσφορά δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ενδιαφερόμενων;
Η προσφορά δεν είναι ενεργή και εσείς δεν χρεώνεστε τίποτα. Οπότε, αν θέλετε αυτή την προσφορά, απευθυνθείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους σας!

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το Grand Sale που αγόρασα την ίδια ημέρα;
Κάποια Grand Sales έχουν μεγάλη διάρκεια εξαργύρωσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα Grand Sales μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη ημέρα της αγοράς τους, εκτός και αν η προσφορά αναφέρει κάτι διαφορετικό.

Μόλις εκδήλωσα ενδιαφέρον για ένα Grand Sale. Τί πρέπει να κάνω;
Σε λίγα λεπτά θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την επιτυχημένη ή όχι δέσμευση του ποσού από την πιστωτική σας κάρτα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της προσφοράς - εφόσον είναι επιτυχής - θα λάβετε εντός μίας ημέρας και μετά τη λήξη της προσφοράς ένα email με οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού. Πρέπει πάντα να δηλώνετε τα πραγματικά στοιχεία σας, καθώς κατά την εξαργύρωση του κουπονιού θα χρειαστεί να γίνει ταυτοποίηση με ένα δημόσιο έγγραφο - ταυτότητα ή διαβατήριο. Για περισσότερα δείτε και τους όρους χρήσης.

Τι είναι τα Grandsales Credits;
Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος πληρωμής, αλλά και μια επιβράβευση για όλους εσάς που επιλέγετε τις προσφορές μας, αφού σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας χωρίς να δίνετε επιπλέον χρήματα!
Τα Grandsales Credits μπορείτε να τα αποκτήσετε είτε συμμετέχοντας σε προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς του Grandsales.gr, είτε επιλέγοντας σε περίπτωση ακύρωσης ενός κουπονιού σας να χρεωθεί ο λογαριασμός σας με credits που θα αντιστοιχούν στην αξία της ακυρωμένης αγοράς (κάθε Credit αντιστοιχεί σε 1 ευρώ).

Μπορώ να αγοράσω ένα Grand Sale για να το χρησιμοποιήσει κάποιος τρίτος ( π.χ. φίλος ή συγγενής);
Φυσικά και ναι! Κατά τη διαδικασία αγοράς ενός Grand Sale, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομα του δικαιούχου του κουπονιού. Ακόμη και αν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο ή και από εσάς τους ίδιους, μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία του δικαιούχου πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσφοράς, η οποία είναι συνήθως είναι 24 ώρες. Από το menu του προφίλ σας Τα Grand Sales μου αλλάζετε το όνομα του δικαιούχου. Προσοχή: Μετά το τέλος της προσφοράς, δεν μπορείτε πλέον να αλλάξετε το όνομα, οπότε επιλέξτε με προσοχή τον υποψήφιο δικαιούχο!

Μπορώ να αγοράσω 2 ή παραπάνω κουπόνια της σημερινής προσφοράς;
Κάποιες προσφορές σας δίνουν τη δυνατότητα αγοράς περισσότερων του ενός κουπονιών του Grand Sale της ημέρας, αρκεί να αναφέρεται στιςλεπτομέρειες της συγκεκριμένης προσφοράς.

Τί είδους κάρτες γίνονται αποδεκτές;
Υποστηρίζονται όλες οι προπληρωμένες και χρεωστικές πιστωτικές (εκτός από American Express) κάρτες VISA και MasterCard ανεξάρτητα εκδότριας τράπεζας (εντός ή εκτός Ελλάδας). Επίσης υποστηρίζονται όλες οι corporate πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες με δυνατότητα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Τί άλλο πρέπει να έχω μαζί μου για να εξαργυρώσω το Grand Sale μου;
Εφόσον λάβετε μέσω email τις οδηγίες για την εκτύπωση του κουπονιού σας, πρέπει να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας την ημέρα που θα το δώσετε στον υπάλληλο που θα σας το εξαργυρώσει. Κατά την εξαργύρωση πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση. Επίσης σημαντικό είναι να ενημερώσετε το κατάστημα πριν την προσέλευσή σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Grand Sale μου σε συνδυασμό με άλλες προσφορές του καταστήματος;
Όχι, εκτός αν το κουπόνι του Grand Sale αναφέρει κάτι ανάλογο.

Θα χρεωθώ αν γίνω μέλος του Grand Sales;
Η πρόσβαση στο site είναι δωρεάν. Χρεώνεστε μόνο όταν το Grand Sale το οποίο επιλέξατε φτάσει τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό αγοραστών. Τα Grand Sales έχουν ένα χρονικό περιθώριο λήξης. Οπότε, όταν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας!

Είναι το Grand Sales ασφαλές για να κάνω συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας;
Εντελώς. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας μεταδίδεται μέσω SSL κατευθείαν στις τράπεζες και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στους servers μας.

Αν δεν έχω πιστωτική κάρτα;
Φυσικά! Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία, ή απλά δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα online, αλλά δεν θέλετε να χάνετε καμία από τις μεγάλες μας προσφορές, μπορείτε να εξοφλείτε το ποσό είτε με κατάθεση (αποστέλλοντάς μας τον αριθμό συναλλαγής ή την απόδειξη πληρωμής με fax στο 2310 953203) είτε με καταβολή μετρητών στα γραφεία μας.

Αγόρασα ένα Grand Sales, αλλά δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω. Μπορώ να το επιστρέψω;
Από την ημερομηνία αγοράς και εντός 14 ημερών, μπορείτε να την επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, ή να την ανταλλάξετε με Grandsales Credits ίσης αξίας. Μοναδική προϋπόθεση αποτελεί το να μην την έχετε εξαργυρώσει. Για την ακύρωση, απλά στείλτε μας email στο support@grandsales.gr με το τηλέφωνό σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση μόνο μετά την ενεργοποίηση του κουπονιού προσφοράς.

Έχω εταιρεία, πώς μπορώ να βάλω μια προσφορά μου στο Grand Sales;
Πανεύκολα! Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.